Lynk & Co Breidt Uit Met Private Lease in Samenwerking met ALD LeasePlan

In een wereld waar mobiliteit voortdurend evolueert, komt Lynk & Co met spannend nieuws: het introduceren van private leasing als nieuwe optie naast abonneren, kopen, lenen en delen. Deze toevoeging is een samenwerking met ALD Automotive LeasePlan, zoals onthuld in een recent persbericht. Hier duiken we dieper in op wat dit betekent voor autoliefhebbers en potentiële consumenten.

Een Nieuw Hoofdstuk voor Lynk & Co

Sinds de lancering op de Europese markt in 2021, heeft Lynk & Co, het mobiliteitsbedrijf achter het bekende 01 model, zich gericht op abonnementsdiensten, waarbij consumenten voor een vast maandelijks bedrag gebruik kunnen maken van een auto. Echter, dit nieuw geïntroduceerde private lease-initiatief, ontworpen in samenwerking met ALD Automotive LeasePlan, opent de deur naar meer flexibiliteit en toegankelijkheid bij het verwerven van een premium Lynk & Co-voertuig.

Toegang tot Premium Mobiliteit

De nieuwe optie betekent dat consumenten nu kunnen genieten van premiumauto’s van Lynk & Co tegen een betaalbare prijs, zoals benadrukt door CEO Alain Visser. Dit initiatief wordt gelanceerd in de zeven landen waar Lynk & Co momenteel actief is: Nederland, België, Duitsland, Zweden, Spanje, Italië, en Frankrijk.

Met dit private lease-aanbod kunnen klanten kiezen voor contracten van drie, vier of vijf jaar, gekoppeld aan afstandspakketten die variëren van 10.000 tot 40.000 kilometers. Dit was voorheen een privilege gereserveerd voor de b2b-markt, maar is nu beschikbaar voor individuele consumenten, waardoor de Lynk & Co ervaring binnen handbereik komt van een veel breder publiek.

achterkant van een lynck co auto

Een Blik op de Evolutie van Lynk & Co

Lynk & Co, dat onderdeel is van de Chinese fabrikant Geely, betrad de Europese markt met een abonnementsdienst die klanten voor 500 euro per maand een Lynk & Co 01 bood. Hoewel het tarief sindsdien is gestegen naar 650 euro per maand, heeft het bedrijf zich weten te vestigen als een betrouwbare naam in de automobielindustrie, met een indrukwekkend aantal van 200.000 abonnementen die in april van dit jaar in de EU werden afgesloten.

Naast abonnementen biedt Lynk & Co nu ook de optie om auto’s te kopen, een welkome toevoeging voor diegenen die liever eigenaar worden van hun voertuig.

De Toekomst van Lynk & Co

Terwijl Lynk & Co gestaag groeit, was er in de recente berichtgeving een opmerking van occasiondatabedrijf Indicata dat veel Lynk & Co’s uit de handelsvoorraad momenteel niet te koop worden aangeboden. Dit roept vragen op over de toekomst van de tweedehandsmarkt voor dit merk.

In een markt die voortdurend in beweging is, is het echter duidelijk dat Lynk & Co ernaar streeft om een revolutie teweeg te brengen in hoe we denken over auto-eigendom en leasing. Met hun nieuwe private lease-optie lijken ze vastbesloten om een breed scala aan consumenten toegang te geven tot premium mobiliteit, waarbij ze innovatie en klantgerichtheid vooropstellen.

Terwijl we uitkijken naar de officiële uitrol van deze service, blijft het spannend om te zien hoe Lynk & Co de mobiliteitswereld blijft vormgeven, en op welke manieren ze de automobielindustrie blijven verrijken met hun klantgerichte benaderingen en diensten. Stay tuned voor meer updates in de dynamische wereld van Lynk & Co.