Ikwilvanmijnautoaf.nl Review 2024 – Auto verkopen

Met de diensten van Ikwilvanmijnautoaf.nl kun je als particulier eenvoudig je auto verkopen. In tegenstelling tot andere bekende verkoopsites, hoef je hiervoor geen advertentie te maken. Door je kenteken en een formulier in te vullen, krijg jij gratis een vrijblijvend een bod.

Verkoop nu je auto via ikwilvanmijnautoaf

via Ikwilvanmijnautoaf.nl Auto verkopen hoe werkt dat?


Je hebt niet te maken met onderhandelingen, kopers of alle zaken die komen kijken bij verkoop in het algemeen. In plaats daarvan kun je jouw auto aanmelden op de website van Ikwilvanmijnautoaf. Aan de hand daarvan wordt er een bod op de auto gedaan, zodat deze vervolgens verkocht kan worden op een autoveiling.

Hieronder lees je meer over Ikwilvanmijnautoaf.nl en de manier waarop je een auto kunt verkopen bij deze website. We vertellen je hoe je gebruik kunt maken van de diensten en hoe de verkoop via de Ikwilvanmijnautoaf.nl werkt. Verder lees je wat je nodig hebt om de auto te kunnen verkopen en welke kosten je kunt verwachten.

Het belangrijkste is natuurlijk de waarde van de auto en de prijs die je ervoor kunt krijgen. We vertellen je daarom ook hoe deze waarde bepaald wordt. Tot slot lees je welke papieren je in orde moet hebben als je de auto wilt verkopen via Ikwilvanmijnautoaf.nl.

ikwilvanmijnautoaf logo

ikwilvanmijnautoaf.nl

Zonder gedoe. Verkocht
Gratis & vrijblijvend
Snel aangemeld

Zonder gedoe verkocht via ikwilvanmijnautoaf


Het verkopen van jouw auto via Ikwilvanmijnautoaf.nl is eigenlijk heel eenvoudig. Op de website van het bedrijf kun je het kenteken van jouw auto invullen.

Aan de hand daarvan kom je terecht op een invulformulier waar je nog meer gegevens moet invullen. Er wordt gevraagd naar de kilometerstand, de staat van de auto en de opties die erop zitten.

Uiteraard moeten er ook enkele foto’s van de auto worden meegestuurd. Zodra de gegevens binnenkomen bij Ikwilvanmijnautoaf.nl, wordt er gekeken naar de aanmelding.

zonder gedoe. verkocht.

Er wordt contact met je opgenomen om eventuele vragen verder door te nemen. Als de auto is aangemeld, wordt deze aangeboden op een online veiling voor autodealers. Het is niet mogelijk om als particulier via deze weg een auto te kopen.

Als er interesse is voor jouw auto, dan kun je een bod krijgen. Via de mail ontvang je dit bod en kun je aangeven of je akkoord gaat of niet. Bij een akkoord wordt de auto verkocht en kan deze worden overgedragen aan de nieuwe eigenaar.

Hoe kan ik mijn auto verkopen via Ikwilvanmijnautoaf.nl?


Dat doe je door het invullen van informatie op het aanmeldformulier. De informatie die gevraagd wordt heeft betrekking op de auto en is van belang voor het bepalen van de prijs.

Je begint door het invullen van jouw kenteken, zodat het systeem van Ikwilvanmijnautoaf.nl kan zien om welk merk, type en uitvoering auto het gaat.

De volgende stappen bevatten vragen waarin je enkele zaken kunt aangeven die van toepassing zijn op de auto. Zo wordt er gevraagd naar:

 • Het kenteken;
 • De kilometerstand;
 • De staat van de buitenkant;
 • De staat van het interieur;
 • De technische staat;
 • De staat van het bandenprofiel;
 • De prijs die je verwacht te krijgen;
 • Welke bekleden de auto heeft;
 • Welke opties er op het voertuig zitten.
Verkoop nu je auto
Verkoop nu je auto

Wat heb je nodig om je auto te verkopen via Ikwilvanmijnautoaf.nl?


Zodra je de gevraagd informatie hebt doorgegeven via het invulformulier, kan de auto aangeboden worden voor de veiling. Dit wordt gedaan door Ikwilvanmijnautoaf.nl, zonder dat jij daar omkijken naar hebt. Je hoeft dus geen advertentie te maken of contact te hebben met potentiële verkopers.

Wordt er een bod gedaan op de auto en gaat het om een realistisch bod, dan krijg je daarvan bericht van Ikwilvanmijnautoaf.nl. Je kunt akkoord gaan of het aanbod afslaan. Het is dan mogelijk dat de auto nogmaals wordt aangeboden op de veiling.

Het is van belang dat je zo gedetailleerd mogelijk bent in het omschrijven van de auto. Dat betekent dat je duidelijkheid moet geven over de staat van de auto en alle bijzonderheden moet benoemen.

ikwilvanmijnautoaf logo

ikwilvanmijnautoaf.nl

Zonder gedoe. Verkocht
Gratis & vrijblijvend
Snel aangemeld

Het is verstandig om duidelijke foto’s te maken van de binnen- en buitenkant van de auto. Zo kunnen eventuele kopers een goed beeld van het voertuig krijgen. Als je akkoord geeft op een bod, dan is de auto verkocht.

Het verkoopcontract wordt op orde gemaakt en er wordt een afspraak gemaakt om de auto over te dragen. Daarvoor moeten de volgende zaken op orde zijn:

 • Een compleet kentekenbewijs;
 • Het meest recente apk-keuringsrapport;
 • De auto moet schoon zijn;
 • Apparatuur in de auto moet naar behoren werken;
 • Het onderhoudsboekje moet aanwezig zijn;
 • De sleutel en reservesleutel van het voertuig moeten worden meegegeven;
 • Je moet jezelf kunnen legitimeren aan de koper.

Wat kost een auto verkopen op Ikwilvanmijnautoaf.nl?


Een auto verkopen door gebruik te maken van de dienstverlening van Ikwilvanmijnautoaf.nl is zonder kosten. In tegenstelling tot andere aanbieders, heb je als verkoper geen kosten aan het aanbieden van de auto.

Je denkt misschien dat er een addertje onder het gras zit, maar dat is niet het geval. De kosten voor de veiling en de inkomsten voor Ikwilvanmijnautoaf.nl zijn afkomstig van dealers die zijn aangesloten bij het bedrijf.

Deze dealers maken gebruik van het platform van Ikwilvanmijnautoaf.nl, hebben toegang tot de online veiling en zijn de bedrijven die jouw auto kunnen kopen.

Ik wil mijn auto verkopen wat is hij waard?


De waarde van de auto kan worden bepaald aan de hand van een aantal gegevens. Om te beginnen moet je jouw kenteken invoeren op de website van Ikwilvanmijnautoaf.nl.

Met een aanmeldformulier geef je alle nodige informatie die van belang is voor de verkoop van de auto. Dat betekent dat je doorgeeft wat de staat van de buitenkant is, hoe het interieur eruitziet en wat de technische staat is.

Verder wordt er gevraagd naar de kilometerstand, kun je aangeven welke prijs je verwacht te ontvangen, wordt er gevraagd naar het type bekleding van het interieur en krijg je een lange lijst met opties te zien.

Daarop kun je aangeven welke opties er allemaal van toepassing zijn op jouw voertuig.

Verkoop nu je auto
Verkoop nu je auto

Welke papieren heb je nodig om je auto te verkopen?


Zodra er een bod is uitgebracht en je deze geaccepteerd is, zal de verkoopovereenkomst worden gemaakt.

Je wordt in contact gebracht met de koper om de verdere afhandeling te regelen. Daarin bespreek je op welk moment de auto wordt overgedragen. Voor de overdracht is het van belang dat alle papieren op orde zijn.

Het belangrijkste daarvoor is het kentekenbewijs. Dat is een document waarop de gegevens van het voertuig staan en waarmee kan worden aangetoond dat jij de eigenaar bent.

Voor het overschrijven van het kenteken op naam van de koper, is dit kentekenbewijs nodig. Als verkoper ontvang jij vervolgens van de koper een vrijwaringsbewijs.

Met dat document kan worden aangetoond dat jij niet meer de eigenaar van het voertuig bent en geen betalingsverplichtingen meer hebt zoals belastingen en verzekeringen.

ikwilvanmijnautoaf logo

ikwilvanmijnautoaf.nl

Zonder gedoe. Verkocht
Gratis & vrijblijvend
Snel aangemeld