Profiel van Nicky Thissen: Auto-Enthousiast en Voormalig Handelaar

Samen met Vertrouwen de Autowereld Verkennen…”

Eigenaar van Thissen Autos - Willem Nicky Thissen

Welkom op mijn profielpagina! Mijn naam is Willem Nicky Thissen, maar je kunt me gerust Nicky noemen. Die naam is geboren uit de passie van mijn moeder voor race-coureur Niki Lauda. Diezelfde passie heb ik voor de wereld van auto’s en online marketing. Ik ben de trotse eigenaar van Nixaffix, een bedrijf in online marketing. Daarovoor heeft mijn reis me van een HBO-studie bedrijfskunde naar een carrière in de logistiek gebracht naar de autobranche.

• Write ‘Awin’ within the body of content of one your site’s existing pages, e.g.: About.

By Martin Lee from London, UK - Niki Lauda - Brabham BT46 at Druids at the 1978 British Grand Prix, CC BY-SA 2.0

Over Mij:

Met mijn achtergrond in bedrijfskunde en jarenlange (14) ervaring bij DHL, vond ik mijn nieuwe uitdaging toen ik samen met mijn zwager Thissen Auto’s V.O.F. begon. Hoewel het autobedrijf inmiddels zijn deuren heeft gesloten, blijft ThissenAutos.nl online groeien als een bron van waardevolle informatie voor autoliefhebbers en aspirant-kopers en verkopers. Mijn inzicht in auto’s en unieke “inside information” uit de autohandel stellen me in staat om onze bezoekers oprecht te informeren en te helpen.

Passie en Expertise:

Mijn passie voor auto’s werd al vroeg aangewakkerd door mijn vader, die me de kneepjes van het vak leerde, van het vervangen van een koppelingskabel tot remblokken en startmotoren. Mijn kennis is verder gegroeid na bijna een jaar meekijken bij Dohmen Auto’s (nu Smeets Dohmen) in Susteren, Limburg. Hier verwierf ik inzichten in het optimaal voorbereiden van auto’s voor verkoop en leerde ik de geheimen van succesvol autohandelen en -inkopen kennen.

Blijf op de hoogte:

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Volg mijn blog, lees over hoe mijn expertise en passie, jou kunnen helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen in de autowereld.

Belangrijke Disclaimer

Disclaimer: mijn website bevat ook affiliate links. Dit betekent dat ik soms een commissie kan verdienen als je een product of dienst koopt via een link op deze website. Ik heb alleen producten en diensten op deze website opgenomen waarvan ik denk dat ze van waarde zijn voor mijn bezoekers. Ik zal nooit een product of dienst aanbevelen die ik niet zelf heb gebruikt en waarvan ik niet overtuigd ben.

Voel je vrij om ook een kijkje te nemen op mijn LinkedIn-profiel. Wees niet bang bij het kopen of verkopen van een auto – ik help je erbij.

Nicky Thissen

Contact Gegevens:

Willem Nicky Thissen

email adres: info@thissenautos.nl

telefoonnummer: 06 488 123 04

Youtube: Thissen Autos

Onderdeel van NIXAFFIX
Kvk nr: 87307677
BTW nr: NL004394922B47

Thissen-autos-eigenaar-Nicky-Thissen