Over Thissen Auto’s

Thissen Auto’s is een voormalig autohandelaar of autobedrijf met jaren lange ervaring in de autobranche. Na het sluiten van het bedrijf helpen we potentiële kopers en verkopers van auto’s met tips en advies. Voor het kopen van een nieuwe auto, een auto leasen, auto online verkopen tot import of export van auto’s, hier vind jij het antwoord op al je vragen.

thissen autos voordeur van het bedrijf aan de ettensebaan

Voormalig autobedrijf Thissen Auto’s in Breda


Je vindt bij Thissen Auto’s antwoord op alle vragen over auto online verkopen, garantie, verzekeren of leasen, op al je vragen een eerlijk antwoord​.

Na jarenlang te hebben gehandeld in occasions, van Fiat Panda tot Porsche Panamera, is Thissen Auto’s jaren geleden gestopt als autobedrijf. Wanneer je het bedrijf op internet opzoekt zie je nog voldoende bewijzen van het bestaan. 

thissen-auto-in-google-als-gesloten

Ook zie je al snel staan dat het permanent is gesloten. En in het register van de Kamer van Koophandel is het autobedrijf inmiddels uitgeschreven.

Waarom heeft Thissen Auto’s een website als we zijn gesloten?

Als mede-eigenaar van het bedrijf wil ik, Nicky Thissen, de website niet verloren laten gaan. Daarom is de site nu iets waar mensen hun voordeel mee kunnen doen. Nu Thissen Auto’s zelf niets meer actief is als handelaar in deze branche, is er alle gelegenheid om de kennis over autohandel te delen

Mijn ervaring met de autohandel laat ik niet verloren laten gaan. De expertise van een onafhankelijk handelaar, in een branche waar veel mensen weinig vertrouwen in hebben. En dat er wantrouwen bestaat is een gegeven waar ik best begrip voor heb. 

Om in auto’s te handelen heb je geen vergunning nodig. Met een zak vol geld en een handelsgeest, kom je een heel eind. En dat trekt verschillende soorten mensen aan, waaronder ook opportunisten. Zoals “slimme” verkopers die alleen gedreven zijn om geld te verdienen, soms ten koste van alles.

thissen autos bedrijfsfoto met autos op plein

Deze website stelt mij in de gelegenheid mijn ervaring te delen. Hierdoor krijg je inzage in de handelswijze van autohandelaren. 

Wees niet bang dat er alleen maar oplichters rondlopen want dat is echt niet zo. Maar het is wel belangrijk dat je weet waar je op moet letten en hoe je geen dief wordt van je eigen portemonnee. 

Online verkopen, Inruilen, onderhandelen en meer

Doe er je voordeel mee. De oude website van Thissen Auto’s is vanaf nu gevuld met alle nodige informatie voor het kopen of verkopen een auto. 

  • Tips om een auto in te ruilen
  • Hoe je kunt onderhandelen
  • Waar op te letten bij een auto kopen
  • Waar een auto online verkopen
  • Importeren van een gebruikte auto uit Duitsland of België
  • De dagwaarde van je auto berekenen

Als particulier kan je heel veel informatie vinden op Thissen Auto´s. Het helpt je met een goede deal sluiten en informeert je over de risico’s. 

Uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer. Gebruik je gezond verstand, informeer jezelf en als het te goed is om waar te zijn………… dan is het te goed om waar te zijn.

Wil je graag meer lezen over een bepaald onderwerp? Neem gerust contact op met info@thissenautos.nl