Leaseplan lanceert kortlopende private lease-abonnementen voor ultieme flexibiliteit

Ontdek de voordelen van Leaseplan Free

Leaseplan, het vooraanstaande leasebedrijf dat onlangs onderdeel is geworden van ALD Automotive, heeft vandaag een opwindende nieuwe dienst aangekondigd: kortlopende private lease-abonnementen onder de naam ‘Leaseplan Free’. Deze innovatieve aanpak speelt in op de groeiende trend van verschuiving van autobezit naar autogebruik en biedt consumenten ongekende flexibiliteit en gemak.

bestuurder nieuwe leaseauto blij met leaseplan

Flexibele lease-opties zonder langdurige verplichtingen

Met Leaseplan Free kunnen klanten nu genieten van een privélease-auto zonder langdurige verplichtingen. Het bijzondere aan deze dienst is dat de abonnementen al na zes maanden maandelijks opzegbaar zijn. Hierdoor kunnen consumenten snel en moeiteloos de beschikking krijgen over een auto, zonder zich zorgen te maken over langdurige contracten.

Leaseplan Free omvat een diverse selectie van verschillende automerken, modellen en prijsklassen, waaronder een groeiend aantal volledig elektrische voertuigen. Wat dit programma nog aantrekkelijker maakt, is dat er geen BKR-registratie nodig is vanwege de korte looptijd van de abonnementen. Klanten kunnen bovendien zelf hun gewenste kilometerbundel kiezen, startend vanaf vijfduizend kilometer per jaar, zodat ze hun mobiliteit kunnen aanpassen aan hun persoonlijke behoeften.

vrouw steekt stekker in electrische lease aurto

Ideaal voor korte termijn en elektrisch rijden

Deze nieuwe dienst is met name ideaal voor consumenten die een auto voor een korte periode nodig hebben, de overstap naar elektrisch rijden willen testen of die het definitieve besluit over het aanschaffen van een auto nog even willen uitstellen. Leaseplan Free maakt het mogelijk om de gewenste auto snel en gemakkelijk thuis afgeleverd te krijgen, waardoor klanten naadloos kunnen inspelen op hun persoonlijke mobiliteitsbehoeften.

Leaseplan is verheugd om met Leaseplan Free tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van consumenten en hen de vrijheid te bieden om te genieten van mobiliteit zonder langdurige verplichtingen. Met deze kortlopende private lease-abonnementen hebben klanten de mogelijkheid om de controle te houden over hun mobiliteit en te profiteren van de vele voordelen van het leasen van een auto, zonder vast te zitten aan langdurige verplichtingen.