Menu Sluiten

AUTO INRUILEN VOOR GELD

Iedere auto is geld waard. Soms niet meer dan de prijs van het gewicht in ijzer maar meestal wel. De waarde wordt vooral bepaald door de leeftijd, kilometers, merk, model en uitvoering van de auto. Snel en eenvoudig een vrijblijvend bod op jouw auto?

AUTO INRUILEN GARAGE OF DEALER

Het inruilen van een auto bij aanschaf van een andere is vooral een praktische optie. Je spreekt met de verkoper een prijs af wat de inruilwaarde is. Dit bedrag trek je af van de verkoopprijs. Het restant dat over blijft wordt bijbetaald. De dag dat je de gekochte auto komt ophalen laat je de oude acher bij de verkoper. Let erop dat deze de auto vrijwaard. Vrijwaren van de auto wil zeggen dat de verkoper de auto in zijn bedrijfsvoorraad heeft opgenomen. De auto staat dan niet meer op jouw naam. Let er altijd wel goed op dat de auto ook op de dag van overschrijven nog verzekerd is.

AUTO INRUILEN ZONDER BIJBETALEN

Zo eens de zoveel tijd werd mij de vraag gesteld of inruilen zonder bijbetalen ook een optie is. Vaak met het verhaal erbij dat de auto die ze inruilen meer waard zou zijn dan die ze willen kopen. De meeste autobedrijven of handelaren reageren daar niet heel positief op. Het levert werk op zonder dat het cashflow genereerd. Vragen kan natuurlijk altijd, het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de auto al erg lang te koop staat. In dat geval wil de verkoper misschien wel eens zijn geluk proberen met een andere auto.

Wil je een andere auto maar geen geld uitgeven? Vraag een vrijblijvend bod aan. Dan weet je precies wat jouw auto waard is.

AUTO WAARDE BIJ INRUILEN BEPALEN

Wat een auto waard is kan je redelijk eenvoudig zelf bepalen. Volg deze stappen en je weet wat je kunt vragen bij inruil of verkoop.